در پست "روسها،ژن های مغولی و الکلیسم" با استناد به یک منبع علمی توضیح داده بودم که چگونه ژن های پلید مغولی که در پی یورش وحشیانه تاتارها به روسیه و سلطه درازمدت آنها به درون خزانه ژنتیکی مردم روسیه راه یافته اند،باعث ایجاد تغییراتی در نظام گوارشی روسها شده و اعتیاد بیمارگونه آنها به مشروبات خردزدای الکلی را در پی آورده اند.
در این نوشتار می خواهیم ببینیم که دایره نجاست مغولی در اوراسیا تا کجا بوده و چه ملل و اقوامی بیشتر در معرض این رجس ننگ آور قرار گرفته اند.مبنای علمی این نوشته، پژوهشی است که به رهبری "انجمن آمریکایی ژنتیک انسانی" و با همکاری چندین دانشگاه و موسسه معتبر دانشگاهی و آکادمیک از کشورهایی چون انگلیس،چین،ایتالیا،ازبکست ان و مغولستان صورت گرفته است.
کارشناسان انجام دهنده این پژوهش،با بررسی نمونه های DNA چندین جمعیت قومی در اوراسیا،به این نتیجه رسیده اند که یک خوشه ترکیب یافته از چندین تبار به یکدیگر نزدیک که آن را "خوشه ستاره" نامیدند،در میان ۱۶ گروه قومی در یک گستره بسیار وسیع جغرافیایی،از اقیانوس آرام تا دریای کاسپین وجود دارد.سپس این دانشمندان با انجام بررسی دیگری به تخمین زمان و مکان شکل گیری این خوشه پرداخته و به این نتیجه رسیده اند که "خوشه ستاره" در حدود ۱۰۰۰ سال پیش،یا به دیگر سخن زمان زندگی ۳۰ نسل انسانی، در "مغولستان" بوجود آمده است.بدین سان یک تبار مردانه،به تنهایی ظرف مدت تقریبی ۱۰۰۰ سال از مغولستان برخاسته و ۸٪ مردان منطقه ای گسترده از شمال شرقی چین تا ازبکستان،را دربرگرفته است.
دیگر نتیجه پژوهش این بوده است که این گسترش غیرطبیعی،نتیجه یک نوع زادوولد وحشتناک مردان حامل یک Y chromosome خاص است که محتملا با کشتار دیگر مردان حامل انواع دیگری از Y chromosome همراه شده بوده است.
آنانی که با تاریخ آشنایند نیز به خوبی می دانند که در ۱۰۰۰ سال گذشته،کدام اهریمنانی بوده اند که:
۱-از مغولستان برخاسته باشند
۲-زادوولد فراوانی داشته باشند
۳-ملل مغلوب را کشتار کرده باشند
با این درک تاریخی،یافتن پاسخ به مسئله بغرنج گستردگی غیرطبیعی آن "خوشه ستاره" نیز آشکار می شود.امپراتوری "چنگیزخان" (۱۱۶۲-۱۲۲۷ م) که توسط مغولان و عموزادگان ترکشان تاسیس شد، بزرگترین امپراتوری تاریخ بشری بود و غالبا به هنگام گسترش خود،کشتار و قتل عام ملل شکست خورده را در دستورکار خود داشت.چنگیزخان و خویشان نرینه نزدیکش،به عنوان رهبران این امپراتوری جهنمی، زنان فراوانی داشته و از این روی فرزندان بسیار زیادی تولید می کردند.حتی پس از تجزیه امپراتوری مغولی،فرزندان و نوادگان و برادرزادگان چنگیزی برای نسل ها مناطق وسیعی را در اوراسیا تحت سلطه خود داشتند.برای مثال،دودمان مغولی "یوان" تا سال ۱۳۶۸ میلادی بر سراسر چین و پس از آن تا سده ها بر بخش های شمالی چین،آنسوی دیوار بزرگ،ادامه دادند.همینطور دودمان "چغتای" در منطقه غرب دریای آرال،یا "اردوی زرین" در استپ های جنوب روسیه نیز همگی به نوعی به تبار چنگیزی مرتبط بوده اند.
نکته جالب این است که گستره جغرافیایی وجود خوشه ستاره با محدوده امپراتوری مغول در هنگام مرگ چنگیزخان و نیز جانشینان بلافصل وی،آشکارا منطبق است.
در این میان تنها یک استثنا دیده می شود: هزاره ها! اما در این باره نیز تاریخ و قوم نگاری به یاری ژنتیک می شتابند.بر اساس سنن قومی شفاهی رایج در میان هزاره ها و همسایگانشان،این قوم شیعی مذهب پارسی زبان،نوادگان پسری مستقیم چنگیزخان می باشند.از نظر ژنتیکی نیز بخش بسیار بزرگی از تبار مردانه هزاره ها درون خوشه ستاره قرار می گیرد و بدین سان وجود ریشه های مغولی این قوم تایید می شود.
در جهان ما از هر ۲۰۰ مرد،یکی نواده مستقیم چنگیزخان است!
نکات:
۱-هزاره ها،انیرانی،چنگیزی و در نتیجه اهریمنی هستند.بایستی این "توله گرگ ها" را از ایران و آریانا و پاکستان،هر سه،بیرون ریخت و به مغولستان تبعید کرد.
۱-هزاره ها،انیرانی،چنگیزی و در نتیجه اهریمنی هستند.بایستی این "توله گرگ ها" را از ایران و آریانا و پاکستان،هر سه،بیرون ریخت و به مغولستان تبعید کرد.
۲-تاجیک ها،علیرغم تحمل یورش های وحشیانه اردوهای ترکی-تاتاری،از ننگ آمیختگی با نجاست چنگیزی رها هستند.
۳-بخش قابل توجهی از مردان ازبک را نوادگان چنگیزی تشکیل می دهند.بایستی این نجاسات مغولی را از سغد باستانی بیرون ریخت.
۴-این پژوهش،میزان "کل" آمیختگی مغولی و به طور کلی آمیختگی مربوط به نژاد زرد را نشان نمی دهد.آنچه از این پژوهش بدست می آید تنها برآورد میزان تاثیرگذاری "چنگیزخان و مردان خویشاوند وی" در "تبار مردانه" جمعیت های مورد بررسی قرار گرفته است.طبعا برآورد میزان کل آلودگی نژادی در اوراسیای میانی و باختری که می تواند ناشی از دیگر تهاجم ها و مهاجرت های اقوام آلتاییک مانند هون ها،اغوزها،آوارها و دیگران و همچنین مشارکت زنان زردپوست (کنیزان ترک و ... ) در ایجاد این آلودگی باشد،نیاز به پژوهش هایی گسترده تر و دقیق تر دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر